För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
Hållbarhet & Miljö Hotellkedjan Nordic Choice Hotels vill bidra till ett mer hållbart fiske och ansvarsfullt odlad fisk. Kedjan startar därför en process med spårbarhetscertifiering för att kunna servera fisk med märkningen MSC och ASC. Nordic Choice blir därmed den första hotellkedjan i Skandinavien med denna miljömärkning och först ut blir det japanska spa- och konferenshotellet Yasuragi.
Hållbarhet & Miljö Köksmästare Natasa Jansson på Rosersbergs Slottshotell utanför Arlanda, har under det senaste året arbetat hårt tillsammans med sitt team för att få restaurangen KRAV-märkt. Nu har man nått det första målet och restaurangen har fått sin KRAV-märkning.
Nyöppnat Kärleken till ett riktigt gott kaffe, vikten av starka lokala samarbeten liksom engagemanget för hållbarhet och rättvisefrågor lade grunden till det utökade samarbetet mellan Löfbergs och Clarion Hotel Plaza.
Mat & dryck Åbro Bryggeri lanserar ett surdegsbröd gjort på den kvalitetsvört som används vid tillverkning av Bryggmästarens Premium Gold direkt från bryggeriet i småländska Vimmerby.
På nya platser Almåsa storsatsar på restaurangen och presenterar nu stolt sitt nya köksteam med ledning av Rikard Moberg, kökschef och Jacob Ljungvall.
Mat & dryck Den nya ölen är ett samarbete med gastronomen och kulturhistorikern Edward Blom. Rosersbergs Summer Lager är ett riktigt hantverk, bryggd i slottets källarvalv av bryggmästare Michael Winberg Gustavsson och har en frisk, somrig citruston.
Mat & dryck Midsommar står inför dörren och Teatergrillens prisbelönte barmästare, Mathin Lundgren delar med sig av receptet på årets midsommardrink - klassikern Daiquiri med färska jordgubbar, som den ska smaka.
Mat & dryck De nordiska mästerskapen hölls i Aalborg i Danmark 3-6 juni under den Nordiska Kongressen för kockar. Robert Sandberg tog hem guld i semifinalen för Hans Bueschkens Young Chefs och har därmed kvalificerat sig till finalen i Grekland. Ludwig Tjörnemo vann brons i Nordic Young Chef.
Mat & dryck Stureplansgruppen har valt att ingå ett nytt ramavtal med Bookatable som sträcker sig från februari 2015 och ett år framåt. Avtalet innebär att Stureplansgruppens restauranger uppdateras till ett nyare onlinebokningssystem, i syfte att öka tillgängligheten online för gästerna.
Hållbarhet & Miljö KRAV-märkta Strandnära Ekocafé på Öland är årets hållbara café. Utmärkelsen delades ut på White Guide Café gala.
För er som vill vara ute i god tid så finns vårt – Boka tidigt-paket. Planera inför hösten redan nu och gör en bokning med ankomst AUGUSTI-NOVEMBER 2025 – så erhåller ni rabatter om ni bokar senast 30 maj! Vi bjuder på Sjöbastun med utomhusbubbelbad 1 timme (värde fr 3000 kr) + Ost & korvbricka (värde 99 kr/pers).
Ge teamet en inspirerande nystart på Båsenberga Hotell & Konferens! Här kombineras effektiva möten med naturnära upplevelser och vällagad mat. När ni genomför er konferens under april 2025 bjuder vi på ett exklusivt tillval för en extra minnesvärd konferens: välj mellan smidig busstransport, teambuilding i naturen, avkopplande gong-bad, dubbel-bubbel eller en smakrik afterwork med sörmländska tapas.
Boka en inspirerande sommarkonferens eller kick off på vackra Vår Gård i Saltsjöbaden. En unik mötesplats i skärgården, där havet, naturen och kulturhistoriska miljöer skapar den perfekta inramningen för ert event.
Oavsett om ni är en liten ledningsgrupp eller ett stort team, erbjuder vi på Björkhaga och Mullsjö Hotell & Konferens en inspirerande miljö med hög service. Boka er övernattningskonferens våren 2025, så bjuder vi på lokalhyran!
Boka en inspirerande dag på Isaberg Höganloft som kombinerar produktiva möten med en härlig grillbuffé och spännande rodelåkning. Låt oss skapa oförglömliga minnen tillsammans - en perfekt balans mellan arbete och nöje!